Vastarinta – Meidän kaikkien puolesta!

https://www.vastarinta.com/tiedote-tulevasta-mielenosoituksesta/

Vastarintaliikkeen tukeminen juuri nyt on tärkeää kaikille.

Poliittinen järjestäytymisen oikeus on olennainen osa sitä järjestelmää jolla yhteiskunnassa ehkäistään väkivaltaisen tyrannian piirteistöä.
Länsimainen parlamentaarinen demokratia perustuu poliittisille vapauksille joiden ansiosta jokainen voi tavoitella muutosta yhteiskunnassa havaitsemiinsa epäkohtiin.

Samoihin aikoihin kun Vastarintaliikkeen poliittisia oikeuksia uhataan kaventaa on ilmennyt myös paljon tilanteita joissa kansallismielisiä poliittisia mielipiteitä omaavia ryhmittymiä vastaan kohdistunutta väkivaltaista liikehdintää on selvästi katsottu sormien läpi.

Tällaisessa tilanteessa tulisi kaikkien Suomen tasavallan sisäistä rauhaa ja elinvoimaisuutta arvostavien ihmisten agendalla olla juuri Vastarintaliikkeen rinnalla seisominen jo pelkästään oman yhteiskuntansa yleisen turvallisuustilanteen tähden.

Herätkää suomalaiset ja nähkää ohi retoriikan, sillä Suomen oikeuslaitos ei ole mikään poliittinen leikkikenttä, jonka toimintaan voi suhtautua omaa lähipiiriä ja vaikka pomoa miellyttäviä iskulauseita hurraamalla.

Jos tuet vastarintaa voi olla, ettei viiteryhmäsi tykkää, asemasi voi kärsiä… mutta kuinka kauan sillä on merkitystä jos kotimaasi vajoaa pois sivistyneiden oikeusvaltioiden joukosta? Kumman tulevaisuuden kestät ennemmin nähdä? Paheksunta vai tuho?